• Uitbreiding vrijstaande woning Wijchen - Yvo Thijssen

  Indrukwekkende verbouwingen & nieuwbouw

  Divider

  Wij hebben ervaring met het ontwerpen van woningbouwprojecten, particuliere verbouwingen, herbestemmingsprojecten, bedrijfsgebouwen en interieurontwerp.

 • Verbouwing dijkwoning - Yvo Thijssen
  ARCHITECTEN BUREAU

  YVO THIJSSEN

  Divider

  Architectenbureau Yvo Thijssen ontwikkelt zich op het grensvlak van architectuur, bouwtechniek en 3D-vormgeving

 • 3d Maquette - Yvo Thijssen

  3D- MAQUETTES

  Divider

  Mijn bureau heeft een expertise ontwikkeld in het produceren van 3D-geprinte maquettes. Onze kennis van 3D modelleren en 3D printen willen wij graag met u delen.


  WEBSITE

WIJ ONTWERPEN 
WONINGBOUWPROJECTENPARTICULIERE VERBOUWINGENHERBESTEMMINGSPROJECTENBEDRIJFSGEBOUWENINTERIEUR

Divider

We werken aan eigentijdse, vernieuwende ontwerpen en hebben daarnaast ervaring met traditionele architectuur. Ieder gebouw wordt ontworpen met begrip voor vakmanschap en met oog voor detail.

OVER ONS

RELATIES

huisportaal
m2leisure
publik reclamebureau
Brains and bricks
lay3rs
Strijp-cs

Swen Peeters:
"Yvo Thijssen is een slimme architect met beide benen realistisch op de grond. Hij heeft voor de realisatie van onze woning in de stad Utrecht zowel de tekeningen gemaakt, de vergunningsaanvraag gedaan en de uitvoering begeleid. Onze woning uit 1904 heeft op deze manier niet alleen een extra hoeveelheid aan m2 gewonnen, ook voldoet de woning aan de laatste duurzaamheidseisen, inclusief groen dakterras! Dit uiteraard volledig naar wens en met een prettige, creatieve, intelligente manier van denken. Ik kan Architectenbureau Yvo Thijssen van harte aanbevelen!"


Divider

Esther van Kraaij:
"In een woord fantastisch, hij inspireert vanaf het moment dat je een plannen hebt, tot en met realisatie. Helaas moesten wij binnen de lijnen van de gemeentelijke kaders werken, maar als ik iemand aan mag bevelen of hopend ooit nog zelf een woning te mogen bouwen, dan weet ik direct wie ik aanbeveel! Schroom vooral niet om Yvo een blik te laten werpen op een idee of plan. Zeer aanstekelijk enthousiasme is gegarandeerd!


Divider

Lianne Bongers:
"Ik heb Yvo leren kennen als iemand met een grote passie voor architectuur en vormgeving. In zijn werk als architect is hij zeer gedreven en ambitieus zonder daarbij de wensen van de opdrachtgever uit het oog te verliezen. Een bouwproject is bij Yvo in goede handen!"