Loader logo

BUREAU

UW ARCHITECT IN EINDHOVEN

Architectenbureau Yvo Thijssen ontwikkelt zich op het grensvlak van architectuur, bouwtechniek en 3D-vormgeving. Het ontwerpbureau is opgericht in 2010 en is gevestigd in Eindhoven.

Divider

We werken aan eigentijdse, vernieuwende ontwerpen en hebben daarnaast ervaring met traditionele architectuur. Ieder gebouw wordt ontworpen met begrip voor vakmanschap en met oog voor detail.

"Bij iedere ontwerpopgave probeer ik de behoeftes van de gebruikers zo goed mogelijk in beeld te brengen. Ik luister naar de wensen van de opdrachtgever en streef ernaar de verwachtingen te overtreffen. Zo ontstaat een leefomgeving die verrast, die energie geeft en aansluit bij de gebruikswensen".

Wij hebben ervaring met het ontwerpen van woningbouwprojecten, particuliere verbouwingen, herbestemmingsprojecten, bedrijfsgebouwen en interieurontwerp.

WERKWIJZE

"Vanaf het schetsontwerp tot en met de oplevering zijn wij uw partner in het bouwproces". Divider

EINDHOVEN

Vanuit het bruisende Strijp-S in Eindhoven werken wij samen met creatieve bedrijven, bouwtechnische adviseurs en high-tech startups.

ONTWERPEN

Architectenbureau Yvo Thijssen vertaald het ontwerp naar bouwtechnische tekeningen en levert bouwkundig advies.

EINDRESULTAAT

We verzorgen presentaties en assisteren u met de benodigde vergunningen. We houden toezicht tijdens de uitvoering van uw project.

Team member

EIGENAAR

YVO THIJSSEN

Yvo Thijssen is architect en bouwkundig ingenieur.

Divider

"Ik ben betrokken, enthousiast en ambitieus en heb ruime ervaring met het ontwerpen van architectonische concepten. Ik denk mee met de opdrachtgever en laat dromen werkelijkheid worden. Mijn passie voor architectuur, design en techniek laat ik terugkomen in mijn projecten. Ik streef ernaar te verrassen en ieder project een uniek karakter mee te geven.."

Yvo Thijssen is architect en bouwkundig ingenieur. Tijdens en na zijn studie architectuur is hij werkzaam geweest bij enkele gerenommeerde architectenbureaus waaronder Meyer en van Schooten Architecten te Amsterdam en MVRDV te Rotterdam.